Mnóstwo się dzieje :) :)
Witam Was Ciepło!
Ojej! Takich zaległości sobie narobiłam, że teraz nie wiem od czego zacząć. No dobrze, najlepiej od początku.
Prace ręczne idą w dobrym kierunku i mają sprecyzowany cel- otóż tworzymy kwiaty z organzy do naszego kapelusza :), który podobnie jak cały strój chcemy sobie powoli skompletować.
Dla tych, które ostatnio były nieobecne chcę tylko przypomnieć, że na zajęcia przynosimy:
organzę, woal itp., nożyczki, nici koraliki, świeczkę light no i dobre humory.
Przypominam, że kwiatki będziemy robić przez dłuższy czas, bo jeszcze jako broszki do sprzedania na festiwalu folkowym, który po raz pierwszy w naszej gminie odbędzie się w terminie15-20 czerwca 2017.
Kolejna sprawa to wyjazd do teatru. Wyjeżdżamy 22 stycznia ( niedziela) o godzinie 16.45 spod szkoły.
I po trzecie :)
Składkę na imprezę 4 marca ( sobota) w Zielonym Gościńcu przynieście na 31 stycznia. Przy okazji przypomnę menu:
Ojej! Takich zaległości sobie narobiłam, że teraz nie wiem od czego zacząć. No dobrze, najlepiej od początku.
Prace ręczne idą w dobrym kierunku i mają sprecyzowany cel- otóż tworzymy kwiaty z organzy do naszego kapelusza :), który podobnie jak cały strój chcemy sobie powoli skompletować.
Dla tych, które ostatnio były nieobecne chcę tylko przypomnieć, że na zajęcia przynosimy:
organzę, woal itp., nożyczki, nici koraliki, świeczkę light no i dobre humory.
Przypominam, że kwiatki będziemy robić przez dłuższy czas, bo jeszcze jako broszki do sprzedania na festiwalu folkowym, który po raz pierwszy w naszej gminie odbędzie się w terminie15-20 czerwca 2017.
Kolejna sprawa to wyjazd do teatru. Wyjeżdżamy 22 stycznia ( niedziela) o godzinie 16.45 spod szkoły.
I po trzecie :)
Składkę na imprezę 4 marca ( sobota) w Zielonym Gościńcu przynieście na 31 stycznia. Przy okazji przypomnę menu:
KOSZT 50zł/osobę
menu
danie główne – filet z kurczaka w cieście francuskim, rozetki ziemniaczane, miks sałat w dresingu balsamico
deser : mus czekoladowy z mandarynką
sok jabłkowy, pomarańczowy 1l/ os.
zimne zakąski
sałatka ze słonecznikiem...
sałatka makaronem
sałatka tuńczykiem
szynka w galarecie
jaja faszerowane na 2 sposoby
półmisek serów
kolacja
krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
imprezę poprowadzi DJ
menu
danie główne – filet z kurczaka w cieście francuskim, rozetki ziemniaczane, miks sałat w dresingu balsamico
deser : mus czekoladowy z mandarynką
sok jabłkowy, pomarańczowy 1l/ os.
zimne zakąski
sałatka ze słonecznikiem...
sałatka makaronem
sałatka tuńczykiem
szynka w galarecie
jaja faszerowane na 2 sposoby
półmisek serów
kolacja
krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
imprezę poprowadzi DJ
Komentarze
Prześlij komentarz